HollandSports werkt als een professioneel sportteam. 

HollandSports werkt als een professioneel sportteam. We gaan alleen voor hoogst haalbare kwaliteit en voor de allerbeste service. Nr 1 in kwaliteit. De seizoenen zijn grillig, we weten nooit precies waar en wanneer we kunnen beginnen. In de winterperiode onderhouden we onze spullen en zijn we bezig met het doorontwikkelen van apparaten. Zo kunnen we als meteen uitrukken wanneer het nodig is. Er is tien jaar voor nodig geweest om te komen waar we nu zijn.

Net als bij een voetbalclub komen onze professionals allemaal uit de eigen jeugd. Zij zijn opgeleid volgens de hoge kwaliteitsmaatstaven die HollandSports stelt. De training van onze jongens is een flinke investering geweest, maar dat werpt nu zijn vruchten af.

Ontstaan

HollandSports werd in 2005 opgericht en is inmiddels een hoogaangeschreven naam in de internationale kunstgras sportveldenbouw. Wij staan wereldwijd bekend om onze kwaliteit van producten, grote kennis en persoonlijke benadering.

Kwaliteitssysteem

De bouw kan een gevaarlijke branche zijn als het op claims aankomt. HollandSports komt altijd haar afspraken na en heeft een uitgebreid kwaliteitssysteem om faalkosten te ondervangen. Zo hebben we nog nooit een ontevreden klant gehad.