HollandSports Kunstgras specialist

Weten wie we zijn?

HollandSports werd in 2005 opgericht door Jan Willem Quekel die vanuit zijn eigen passie voor kwalitatieve kunstgras sportvelden en systemen HollandSports heeft opgebouwd tot wat het nu is.

Ervaren waar we goed in zijn?

To the point & hands on expertise

We hebben meer dan 10 jaar internationale ervaring met het installeren, onderhouden en repareren van kunstgras sportvelden. Wij leggen topkwaliteit kunstgras sportvelden aan voor alle veldsporten zoals voetbal, hockey, tennis, golf en rugby. Ook brengen we valdemping aan in speeltuinen, scholen en in openbare ruimtes.

Communicatie 

Ons team werkt goed georganiseerd en dienstverlenend. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Al onze medewerkers zijn opgeleid en in het bezit van meerdere certificaten. We zijn betrokken, communiceren goed en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Respect

We werken tijdens (internationale) projecten graag samen met lokale partijen. Zij kennen de werkwijze, plaatselijke gebruiken en zijn bekend met de locatie. We respecteren lokaal ondernemerschap en richten ons op een betrokken lange termijn-samenwerking.

Eerste kunstgras installatie bedrijf dat ISO/VCA gecertificeerd is.

Wij houden ons daarnaast bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen.

Zo zijn we de eerste in Nederland met het Quekel Premium Grass, kunstgras van professionele kwaliteit die betaalbaar en toepasbaar is bij particulieren en in openbare ruimtes. Het toepassen van indoor kunstgras systemen die door een speciale behandeling brandvertragend zijn gemaakt.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Omdat er veel kunstgras gelegd word op de planeet vinden we dat we ook  verantwoordelijk zijn om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de kunstgras systemen. Vanuit die denkwijze hebben we ons aangesloten bij Stichting Roof Update.

Stichting Roof Update ziet het als haar maatschappelijke taak om actief een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van stedelijke agglomeraties en beoogt met haar activiteiten aanjagers van de groene economie te zijn. Dit voor ons, onze kinderen en hun kinderen.

Verschillende innovatieve bedrijven die elkaar hebben gevonden in de realisatie van eco daken en gevels. Trendsetters en uitvoerders. Middelgrote bedrijven. Partners vanuit verschillende disciplines die staan voor kwaliteit. Die dat in het verleden hebben bewezen en dat blijven doen in de toekomst. Die een gedeelde missie hebben. Het leefbaar en functioneel maken van daken en gevels. En daarmee willen bijdragen aan het mooier maken van de wereld.

Probleemoplosser, adviseur en installateur van echte kunstgras projecten!

logo-roof-update-groot