HollandSports
Walterpompelaantje 10
5397 EZ Lith
The Netherlands

T +31 (0)412 480004
E info@hollandsports.nl

HollandSports legt topkwaliteit kunstgras sportvelden aan voor alle veldsporten, zoals voetbal, hockey, tennis, golf en rugby. Wereldwijd sporten er honderdduizenden mensen veilig en plezierig op de velden van HollandSports. Van Noorwegen tot Chili en van Australië tot India, overal genieten sporters van ons werk.

De KNVB heeft met ingang van 1 januari 2010 de normen voor de aanleg van kunstgrasvelden voor het amateurvoetbal geharmoniseerd met de FIFA-normen. Dit betekent dat de FIFA* of de FIFA** normen van toepassing zijn op een kunstgrasveld. HollandSports bouwt de velden al velen jaren volgens deze normen.

HollandSports als uw installatie partner?

We zijn professioneel en hebben door onze 20 jaar ervaring al heel veel kennis opgedaan. Zo zijn we gespecialiseerd In de aanleg van kunstgras sportvelden. Hebben we een ‘eigen’ Speciaal Onderhoudsteam, die u 24-uurs service biedt. We werken alleen met de laatste technieken waarvan we er een aantal zelf ontwikkeld hebben om het werk nog efficiënter en veiliger te laten verlopen.

Door de nauwe samenwerking met fabrikanten kunnen klachten en problemen snel opgelost worden.

De installatie van kunstgras is een vak apart en HollandSports verstaat het vak als geen ander!

Communicatie

Het HollandSports-team werkt goed georganiseerd en dienstverlenend. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn betrokken, communiceren goed en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Respect

HollandSports werkt tijdens internationale projecten graag met lokale partijen. Zij kennen de werkwijze, plaatselijke gebruiken en zijn bekend met de locatie. HollandSports respecteert lokaal ondernemerschap en richt zich op een betrokken lange termijn-samenwerking.