HollandSports
Walterpompelaantje 10
5397 EZ Lith
The Netherlands

T +31 (0)412 480004
E info@hollandsports.nl

HollandSports is zich ervan bewust dat veilig spelen en sporten van groot belang is voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van onze jeugd. In opdracht voor gemeente, speeltoestellen producenten, scholen of via aannemer installeren wij daarom al vele jaren veilige ondergronden met kunstgras toplaag. Voor deze systemen gebruiken wij de bekende en gecertificeerde constructies welke voldoen aan de strenge eisen conform de norm NEN-EN 1177:2008/2011.

Samen met de juiste installatie, jaarlijks onderhoud en controle garanderen wij veilig spelen volgens opgave van fabrikant, ook na 5 jaar voldoen wij aan de NEN-EN norm, dat zien we elders nog te weinig.

Valdemping

Op de valdempende platen met de benodigde drainerende werking installeren wij een kunstgras soort met een 24mm hoge en ijzersterke vezel. Deze vezel is naast de standaard kleur groen ook in de kleur rood, zwart, geel, blauw en wit leverbaar.

Voor elk ontwerp de juiste kleur.

Het kunstgras word met kwarts zand gevuld, en is een wezenlijk onderdeel van de valdempende eigenschappen en dient tegelijkertijd als bescherming van het gras en de onderbouw.

Wij denken graag al mee vanaf de ontwerp fase, door op maat in te kopen en onze efficiënte wijze van installeren kunnen wij u altijd een scherpe aanbieding doen.

Onderhoud

De infill is een essentieel onderdeel van het valdempende kunstgras systeem en certificering. Tevens beschermd de infill het kunstgras tegen slijtage. Zeker bij toestellen met een dwingende beweging zoals schommels, glijbanen, en duikelrekken is regelmatig onderhoud van groot belang.

Wanneer de infill niet meer toereikend is of de onderbouw inklinkt is het belangrijk deze weer direct te repareren of aan te vullen. Standaard bieden wij bij levering het eerste jaar deze grote onderhoudswerkzaamheden gratis aan.

Als enige in Nederland een exclusieve 24-uur onderhoudsservice!

Kunstgras Valdemping aanleg door HollandSports? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Het vertrouwde valdempende systeem