HollandSports bouwt al jaren mee aan trapveldjes, speelveldjes en multifunctionele velden voor gemeenten, recreatiebedrijven en aannemers. Vaak zijn er meerdere bedrijven uit verschillende disciplines onderdeel van een totaalproject. Wij hebben samen met enkele gespecialiseerde bedrijven een totaalconcept ontworpen waar functionaliteit, kwaliteit, prijs en duurzaamheid de uitgangspunten waren. Hieruit is TotalCourt ontstaan, een betaalbaar multifunctioneel veld opgebouwd met professionele materialen en klaar voor jarenlang speelplezier.

Total Court

Een Total Court is een speciaal door HollandSports ontwikkeld multifunctioneel sportveld, zoals de wereldwijd bekende Cruyff Courts. HollandSports beheert het hele aanlegproces van de Total Courts. We leveren en leggen het kunstgras en zorgen voor de valdempende ondergrond. Voorbeelden van onze Total Courts zijn te vinden in Den Haag, Groningen en Oisterwijk.

ISO 90001 en VCA gecertificeerd

HollandSports is de eerste kunstgrasaanlegger die ISO 90001 en VCA gecertificeerd is. Een extra garantie van de gegarandeerde productkwaliteit, dienstverlening en klantbenadering.